Posted on

Cei mai populari 5 adidași sub 500 lei

Cei mai populari adidași sub 500 lei

Indiferent dacă ești un pasionat al sportului sau pur și simplu îți place să te bucuri de confortul oferit de o pereche de adidași de înaltă calitate, Kicks.ro îți aduce astăzi cei mai populari 5 adidași sub 500 lei.

În acest articol vom discuta despre 3 branduri care nu au nevoie de introducere: Nike, Adidas și New Balance. Acești 3 giganți ai industriei adidașilor au reușit să îmbine tehnologia de vârf cu designul atrăgător pentru a crea modele care impresionează vizual și oferă confort pe parcursul zilei. Descoperă mai jos cei mai populari 5 adidași sub 500 lei.

Top adidași populari sub 500 lei

5. Nike Court Vision

Nike Court Vision este o versiune mai accesibilă a clasicului Nike Air Force 1, având multe similarități. Această pereche de adidași a devenit populară încă din 2014. Perechea a captat rapid atenția cumpărătorilor casual, fiind o alternativă excelentă la modelele mai scumpe. Prețul este avantajos, acesta fiind un model de adidași sub 400 lei, fiind în același timp unul din cei mai ieftini adidași Nike. Modelul Nike Court Vision este disponibil în două variante: low și mid. Daca vrei să știi mai multe despre acest model, citește reviewul Nike Court Vision pe Kicks.ro.

4. New Balance 574

Lansat în 1988, New Balance 574 a fost unul dintre primele modele de succes New Balance. Inițial fiind conceput ca un pantof de alergare accesibil, New Balance 574 a devenit popular și a rămas în atenția publicului de-a lungul timpului. Această siluetă iconică a fost una dintre primele care a prezentat logo-ul distinctiv cu litera mare N pe laterale. Aceștia oferă confort de la prima purtare, fiind o alternativă bună de adidași sub 500 lei. Daca vrei să știi mai multe despre acest model, citește reviewul New Balance 574 pe Kicks.ro.

3. Nike Air Zoom Pegasus 39

Proaspăt lansat în 2022, modelul Nike Air Zoom Pegasus 39 a dovedit că este unul dintre cele mai confortabile perechi de adidași sub 500 lei de pe piață la momentul actual. Nike Air Zoom Pegasus 39 este un pantof de alergare versatil, îmbunătățit semnificativ față de modelele anterioare. În plus, pantoful se simte excelent și pentru mersul de zi cu zi, continuând să fie unul dintre cei mai buni adidași de alergare sub 500 lei.

2. New Balance 327

Lansat în 2020, New Balance 327 face parte din inițiativa brandului de a atrage o audiență mai tânără și de a încerca să se distanțeze de stilurile de încălțăminte tradiționale asociate brandului. Partea superioară este foarte respirabilă, fiind un model de adidași ideali pentru vara. Deși nu sunt recomandați pentru persoane cu piciorul lat, este important să menționăm New Balance 327 în acest articol, aceștia fiind un model foarte comod de adidași sub 500 lei. Daca vrei să știi mai multe despre acest model, citește reviewul New Balance 327 pe Kicks.ro.

1. Adidas Ultraboost

Fiind lansat ca un pantof de alergare în 2015, Adidas Ultraboost a devenit în mai puțin de 10 ani unul dintre cele mai populare modele de adidași. Proiectat cu tehnologia folosită de NASA pentru testarea structurii navetelor spațiale, UltraBoost folosește Primeknit în combinație cu talpa Boost pe întreaga lungime a tălpii. Prețul Adidas Ultraboost este de peste 500 lei, însă acesta ajunge frecvent la reduceri sub 500 lei.

Întrebări frecvente

Unde găsesc adidași originali la reducere?

Pe Kicks.ro găsești cei mai tari adidași originali la reducere, vânduți de magazine partenere de încredere precum Footshop, Sport Vision și Various Brands.