Posted on

Review On Cloud 5

On Running Cloud 5 White

Model de alergare popular în zona lifestyle, On Cloud 5 este subiectul secțiunii noastre de recenzii săptămâna aceasta. Pantoful a fost introdus în 2014 folosind tehnologia Cloudtech debutată cu 2 ani înainte, acesta fiind în prezent extrem de popular atât în zona de lifestyle, cât și în cea de alergare.

Specificații On Cloud 5

Mărime

Fit

True to size

Preț

Preț

750 lei

Lansare

Lansare

2014

Povestea pantofilor sport On Cloud 5

On Running este o companie elvețiană de încălțăminte care a introdus pentru prima dată tehnologia lor revoluționară Cloudtech în 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu modelul Cloudracer. Doi ani mai târziu, brandul lansează noul On Cloud 5, perfecționând ideea lor de pantof de alergare. Ulterior, aceștia au lansat și alte modele inspirate din acesta precum On Cloud X, Cloudnova sau Cloudmonster.

Lansați în 2014 ca un pantof de alergare casual suficient de versatil penru alergare ușoară și antrenament, modelul e considerat în prezent un model de lifestyle. Acesta este perfect pentru ieșirile casual, treburi de zi cu zi, și poate chiar și pentru coperta revistei Vanity Fair, așa cum am văzut în 2016 la Emmanuel Lubezki, câștigător al Premiilor Oscar. Dacă vorbim despre popularitatea lor actuală, este greu să nu îi observi la sala de sport, în supermarket sau într-o cafenea.

După mai bine de 10 de ani, acest model a rămas unul dintre cele mai populare modele On Running. Brandul elvețian continuă să lanseze ediții speciale și culori noi pentru a menține lucrurile interesante și captivante.

Întrebări comune despre On Cloud 5

Cum fit On Cloud 5?

Perechea probată de noi este culoarea White. Mărimea se potrivește cu mărimea obișnuită (true to size). Totuși, este important de menționat că modelul acesta este puțin îngust în zona degetelor.

Cum sunt materialele pe On Cloud 5?

Partea superioară a adidașilor este realizată dintr-o plasă ușor căptușită cu suprapuneri sintetice. Din acest motiv aceștia sunt foarte respirabil, cel puțin în partea din față, unde densitatea plasei nu este la fel de mare ca în zona din spate. Materialele folosite pe acest model sunt până la 50% reciclate. Există și o versiune impermeabilă, aceasta fiind potrivită pentru vremea rece și umedă. Construcția este una destul de simplă, ceea ce menține pantoful foarte ușor.

Cum este confecționată talpa pe On Cloud 5?

Talpa prezintă tehnologia semnătură Cloudtech susținută de spuma Zero-Gravity și placa Speedboard. Acest setup este motivul pentru care pantoful a devenit celebru, fiind motivul pentru care persoanele care îl poartă nu se simt obosite după ce au mers în ei toată ziua. Talpa exterioară prezintă spumă și un cauciuc îmbunătățit pentru durabilitate. Talpa destul de îngustă nu oferă stabilitate suficientă pentru ridicarea greutăților în sală, modelul On Cloud X fiind o alegere mult mai bună.

Unde găsesc On Cloud 5?

Modelul este disponibil pe site-ul On Running și la alte magazine care comercializează produse On Running. Recomandarea Kicks.ro este magazinul Footshop, având o gamă variată de modele și culori. De asemenea, poți să găsești modelul acesta pe Kicks.ro împreuna cu multe alte modele de adidași la prețuri avantajoase.

Avantaje

Avantaje

Model cu un aspect modern
Ușor de încălțat/descălțat
Oferă suport pentru arcul piciorului
Varietate mare de culori

Dezavantaje

Preț de retail destul de mare
Nu sunt recomandați pentru activități intense
Nu sunt cei mai stabili adidași

Concluzie review On Cloud 5

Pentru a încheia această recenzie, putem concluziona că modelul este unul dintre cei mai relevanți adidași apăruți în ultimii 10 ani. Dacă cauți o pereche de adidași pentru alergat în fiecare zi, care sunt foarte ușori, ușor de pus și de dat jos și care îți vor odihni picioarele pe tot parcursul zilei, acesta e modelul pentru tine.

Produse On Cloud 5 pe Kicks.ro