Posted on 1 Comment

Review Nike Court Vision

Nike Court Vision Black White

Având în vedere lansarea recentă a pantofilor sport Nike Court Vision Low în culorile alb și negru, am decis să facem o recenzie a unuia dintre cele mai ieftine perechi de sneakers sub 500 lei.

Specificații Nike Court Vision

Mărime

Fit

Half size down

Preț

Preț

350 lei

Lansare

Lansare

2014

Povestea pantofilor sport Nike Court Vision

Această pereche de pantofi a fost la îndemână de câțiva ani și a câștigat treptat atenția publicului: cumpărătorii casual au descoperit repede că este o alternativă excelentă față de modele mai hype. Desigur, acest model este o versiune mai ieftină a classicului Air Force 1, fiind foarte asemănători în multe moduri. Totuși, prețul este mult mai avantajos, lansându-se la prețul original de 299 lei în 2014 și fiind vândut între 350 și 450 lei în 2023, fiind încă una dintre cele mai ieftine variante de teniși Nike de pe piață. Aceștia sunt disponibili în doua versiuni: low și mid.

Întrebări despre Nike Court Vision

Cum fit Nike Court Vision?

Perechea probată de noi este cea low, culoarea alb cu swoosh negru. Mărimea nu se potrivește cu mărimea obișnuită, aceștia se simt puțin mari, ca urmare sugerăm să mergeți cu o jumătate de mărime în jos. Materialele și cusăturile sunt foarte curate, fiind foarte similari cu Nike Air Force 1 atât la fit cât și la construcție.

Cum sunt materialele pe Nike Court Vision?

Partea superioară este fabricată dintr-o combinație de materiale din piele și sintetice. Materialele folosite sunt ceea ce au ținut prețul atât de scăzut, dar Nike a reușit totuși să facă o pereche comodă, solidă și durabilă. Zona de vârf este perforată, așa cum suntem obișnuiți să vedem pe modelele Retro. Limba este ținută în loc de două curele laterale, iar în zona gleznei există amortizare. Logo-ul Swoosh este prezent pe laterale, iar logo-ul Nike este și el prezent pe călcâi, limbă și talpă.

Cum este confecționată talpa pe Nike Court Vision?

Talpa este fabricată din materiale standard pe care le putem găsi pe alte perechi de sneakers retro. Aceasta este confecționată din cauciuc, ceea ce adaugă rezistență și aderență, însă EVA-ul din tălpic este ceea ce oferă cea mai mare parte a amortizării. Aceasta pereche nu oferă foarte mult suport pentru arcul piciorului, ca urmare aceștia sunt ideali pentru purtare casual, sau pentru activități în care nu trebuie să stai în picioare pentru multe ore.

Unde găsesc Nike Court Vision?

Modelul este disponibil pe site-ul Nike și la alte magazine care comercializează produse Nike. Recomandarea Kicks.ro în materie de Nike Court este SportVision, având o gamă extrem de variată de modele și culori. De asemenea, poți să găsești modelul acesta pe Kicks.ro împreuna cu multe alte modele de sneakers.

Avantaje

Avantaje

Design retro stylish
Varietate de culori/materiale
Raport bun de pret/calitate

Dezavantaje

Nu oferă suport pentru arcul piciorului
Pielea nu este piele premium

Concluzie review Nike Court Vision

Pentru a încheia recenzia modelului, aceștia sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o pereche de pantofi de zi cu zi cu un buget limitat. Aceștia sunt disponibile în foarte multe combinații de culori, inclusiv clasicele triple white și triple black care îi face o alegere bună pentru cei care caută pantofi pentru birou. Perechile Nike Court cu siguranță ar trebui să fie luate în considerare de către părinți atunci când cumpără pantofi sport de copii pentru școală. Disponibil în mărimi pentru bărbați, femei și copii, aceștia sunt pregătiți să rămână pe piață, deoarece oferă un raport calitate/preț excelent. Dacă încă nu sunteți convins, încercați un model similar precum Puma Cali Pro.

Comparație video cu Nike Air Force 1

Review cu o pereche de Nike Court Vision (video credits: Regular Gear)

Produse Nike Court Vision pe Kicks.ro

Perechea aceasta ocupă un loc de cinste pe Kicks.ro, asigurând cumpărătorilor o gamă completă de produse. Oferta include sneakers de diferite modele, precum variantele Low și Mid. Pe Kicks.ro puteți găsi o varietate de produse Nike la prețuri avantajoase, însoțite de o gamă de culori și materiale variate.

1 thought on “Review Nike Court Vision

  1. […] Nike Court Vision este o versiune mai accesibilă a clasicului Nike Air Force 1, având multe similarități. Această pereche de adidași a devenit populară încă din 2014, captând rapid atenția cumpărătorilor casual ca o alternativă excelentă la modelele mai scumpe. Prețul este avantajos, acesta fiind un model de adidași sub 400 lei, fiind în același timp unul din cei mai ieftini adidași Nike. Modelul Nike Court Vision este disponibil în două variante: low și mid. Daca vrei să știi mai multe despre acest model, citește reviewul Nike Court Vision pe Kicks.ro. […]

Comments are closed.