Posted on 1 Comment

Review New Balance 327

New Balance 327 White Black

Un nou favorit casual de stradă, New Balance 327 devine subiectul secțiunii noastre de recenzii săptămâna aceasta. Acest sneaker a fost introdus în 2020 ca parte a unei noi inițiative de la New Balance, care își propunea să alinieze brandul mai mult cu generația mai tânără și să se îndepărteze de stilurile de încălțăminte de tată cu care au fost cunoscuți.

Specificații New Balance 327

Mărime

Fit

True to size

Preț

Preț

450 lei

Lansare

Lansare

2020

Povestea pantofilor sport New Balance 327

În afară de readucerea unor modele retro din arhiva lor, precum modelul 550, brandul a introdus și câțiva sneakers noi de stil de viață, precum modelele 997H, 237 sau 327. Așa cum am menționat mai sus, acest model a apărut în anul 2020, la prețul de 450 de lei. Aspectul său modern se datorează în principal designului său inspirat din modelele New Balance 320 și New Balance 355, ambele fiind stiluri din anii ’70 târzii.

New Balance 327 a fost proiectat de Charlotte Lee, un designer de încălțăminte din Manchester, Marea Britanie, care lucrează cu brandul din Boston din 2014. Lee a fost surprinsă de popularitatea instantă a modelului.

“Cred că nimic nu m-ar fi putut pregăti pentru reacția pozitivă sau cererea pentru acești adidași, să fiu sinceră. Pentru că am folosit atât de multe modele parte din catalogul nostru anterior, aproape că mă așteptam la o avalanșă de critici negative.”

Charlotte Lee, designer New Balance 327

Întrebări comune despre New Balance 327

Cum fit New Balance 327?

Perechea probată de noi este culoarea alb cu negru. Mărimea se potrivește cu mărimea obișnuită (true to size). Pantoful arată foarte elegant și este foarte confortabil încă de la prima purtare. Am observat imediat că cineva cu un picior mai lat în zona degetelor sau a mijlocului piciorului ar putea întâmpina probleme cu aceștia, deoarece sunt ușor înguști.

Cum sunt materialele pe New Balance 327?

Partea superioară a adidașilor este realizată dintr-o combinație de nailon ușor căptușit și catifea, ceea ce îi conferă acea atmosferă retro pe care o au multe stiluri moderne. Partea lor superioară este foarte respirabilă, ceea ce îi face adidașii perfecți pentru vara. O parte distinctă a acestui design este logo-ul supra-dimensionat care se potrivește cu talpa prelungită. Acesta este același logo prezent pe modelele 57/40 și 237 lansate în 2021.

Cum este confecționată talpa pe New Balance 327?

New Balance nu a inclus în designul acestui pantof cele mai recente tehnologii de amortizare pentru talpa intermediară, probabil pentru a menține prețul scăzut. Talpa intermediară este confecționată din spumă, având o zonă îngustă la mijlocul piciorului. Modelul dispune de un tălpic interior detașabil standard din EVA.

Unde găsesc New Balance 327?

Modelul este disponibil pe site-ul New Balance și la alte magazine care comercializează produse New Balance. Recomandarea Kicks.ro este Footshop, având o gamă variată de modele și culori. De asemenea, poți să găsești modelul acesta pe Kicks.ro împreuna cu multe alte modele de sneakers.

Avantaje

Avantaje

Model cu un aspect clasic
Varietate de culori/materiale
Raport bun de pret/calitate

Dezavantaje

Nu oferă suport pentru arcul piciorului
Nu sunt cei mai durabili

Concluzie review New Balance 327

Pentru a încheia recenzia noastră, acesta este un sneaker elegant care poate să facă parte din orice colecție, cu excepția celor cu picioare late sau care au nevoie de suport suplimentar pentru arcul piciorului. În 2022, prețul lor a crescut la 500 de lei, dar modelul rămâne o opțiune de top în această gamă de preț.

Produse New Balance 327 pe Kicks.ro

1 thought on “Review New Balance 327

  1. […] Lansat în 2020, New Balance 327 face parte din inițiativa brandului de a atrage o audiență mai tânără și de a încerca să se distanțeze de stilurile de încălțăminte tradiționale asociate brandului. Partea superioară este foarte respirabilă, fiind un model de adidași ideali pentru vara. Deși nu sunt recomandați pentru persoane cu piciorul lat, este important să menționăm New Balance 327 în acest articol, aceștia fiind un model foarte comod de adidași sub 500 lei. Daca vrei să știi mai multe despre acest model, citește reviewul New Balance 327 pe Kicks.ro. […]

Comments are closed.